Privatumo politika

Bendra informacija

1. www.viskasbe.lt (toliau - Duomenų valdytojas) šia privatumo politika (toliau - Privatumo politika) nustato asmens duomenų tvarkymo sąlygas naudojantis Duomenų valdytojo valdoma interneto svetaine. Privatumo politikos nustatytos sąlygos taikomos interneto svetainės lankytojui norint pasiekti teikiamą turinį, nepaisant to, kokį įrenginį (kompiuterį, mobilųjį telefoną, planšetę, televizorių ar kt.) naudojate. 

2. Duomenų valdytojo kontaktiniai duomenys: info@viskasbe.lt.

3. Duomenų valdytojas gerbia Jūsų privatumą, todėl užtikrina Jūsų asmeninės informacijos, pateiktos interneto svetainėje www.viskasbe.lt, saugumą ir konfidencialumą pagal Privatumo politikoje išdėstytas sąlygas. 

4. Jūsų asmens duomenų rinkimą, tvarkymą ir saugojimą nustato ši Privatumo politika, Lietuvos Respublikos Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymas ir kiti teisės aktai. 

5. Politika remiasi ir galioja kartu su aukščiau minėtais aktais bei Bendruoju duomenų apsaugos reglamentu (BDAR) - (EU) 2016/679.

Asmens duomenų rinkimas, tvarkymas ir saugojimas

1. Renkama informacija:

  1. Vardas, pavardė, elektroninio pašto adresas, telefono numeris, kita jūsų valia pateikta informacija. Šiuos duomenis Jūs pateikiate registruodamiesi naujienlaiškiui gauti, pildydami kontaktinę formą ar užsakymo formą paslaugoms įsigyti interneto svetainėje.
  2. Informacija, kaip naudojama Duomenų valdytojo interneto svetainė. Duomenų valdytojas taip pat gali rinkti ir kitą informaciją apie Jus, Jūsų įrenginį ar Jūsų naudojimąsi interneto svetainės turiniu su Jūsų sutikimu.

2. Duomenys renkami ir tvarkomi šiems tikslams:

  1. Naujienlaiškių siuntimas.
  2. Naujienlaiškių statistikos vedimas: naujienlaiškių atidarymo, nuorodų paspaudimo ir kt. rodikliai.
  3. Užklausų apdorojimas.
  4. Prekių ar paslaugų užsakymų apdorojimas, atlikimas, finansinių dokumentų (pvz., sąskaitų faktūrų) išrašymas, problemų, susijusių su užsakymų atlikimu, sprendimas, informavimas apie įdomius pasiūlymus, kitų įsipareigojimų vykdymas. Toks duomenų gavimas, apdorojimas ir naudojimas yra vykdomas pirkimo-pardavimo taisyklėse nustatyta tvarka ir sąlygomis.


3. Asmens duomenų saugojimas. 

  1. Asmens duomenys saugojami ne ilgiau, nei to reikalauja nustatyti duomenų tvarkymo tikslai.

4. Duomenų subjektų teisės:

  1. Susipažinti su apie Jus sukaupta informacija.
  2. Reikalauti ištaisyti klaidingus duomenis.
  3. Reikalauti ištrinti duomenis. Nutraukti naujienlaiškių prenumeratą galite paspaudę nuorodą "Atsisakyti" bet kuriame Duomenų valdytojo siųstame naujienlaiškyje.
  4. Norėdami susipažinti, pakeisti arba ištrinti apie Jus turimus duomenis, prašome kreiptis el. paštu info@viskasbe.lt

Slapukai ir jų naudojimo tvarka

1. Duomenų valdytojo interneto svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Slapukai yra įrašomi Jūsų kompiuteryje ar kitame naudojamame įrenginyje tam, kad Duomenų valdytojas galėtų užtikrinti teikiamų paslaugų kokybę, atpažintų Jus kaip ankstesnį interneto svetainės lankytoją bei galėtų vesti interneto svetainės lankomumo statistiką. 

2. Naršydami Duomenų valdytojo tinklapyje Jūs sutinkate, kad slapukai būtų išsaugoti Jūsų kompiuteryje, telefone, planšetėje ar kitame naudojamame įrenginyje.

3. Peržiūrėti ar atšaukti duotą sutikimą galite pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus. 

Asmens duomenų perdavimas trečiosioms šalims

Duomenų valdytojas turi teisę perduoti asmeninę informaciją trečiosioms šalims tik Lietuvos Respublikos įstatymų nustatyta tvarka. 

Papildomos saugumo priemonės

Duomenų valdytojo interneto svetainėje įdiegtas SSL sertifikatas, todėl ryšys tarp Jūsų naršyklės ir sistemos serverio yra šifruotas. 

Baigiamosios nuostatos

1. Tolimesnis naudojimasis Duomenų valdytojo interneto svetaine reiškia sutikimą su šia Privatumo politika.

2. Duomenų valdytojas turi teisę iš dalies ar visiškai pakeisti Privatumo politiką. Privatumo politikos papildymai ar pakeitimai įsigalioja nuo jos paskelbimo, t. y. nuo tos dienos, kai jie yra patalpinami svetainėje.

3. Jeigu Jūs nesutinkate su nauja Privatumo politikos redakcija, Jūs turite teisę jos atsisakyti raštu su sąlyga, kad Jūs prarandate teisę naudotis svetainės paslaugomis.

4. Jei po Privatumo politikos papildymo ar pakeitimo Jūs ir toliau naudojatės svetainės teikiamomis paslaugomis, laikoma, kad Jūs sutinkate su nauja redakcija.

5. Tolimesnis naudojimasis svetainės paslaugomis reiškia šių taisyklių laikymąsi. Visi iškilę nesutarimai ir ginčai sprendžiami derybu būdu. Nepavykus susitarti, ginčai sprendžiami pagal LR įstatymus.